Photo Booth i kako pozirati

photo booth

Konačno je došao trenutak da skočite ispred našega photo booth-a i napravite niz foto uspomena koje planirate čuvati i pokazati svima.

Voljeli fotografiju ili ne svi znamo da je vjenčanje jedan od najvažnijih dana u živote svake nove obitelji. U današnje vrijeme kada se jako malo fotografija uopće izradi i dobije u ruke, photo booth bi mogao biti idealan dodatak vašem savršenom vjenčanju.

Na taj način vaše fotografije neće ostati samo pikseli na ekranima koji će se zaboraviti, nego stvarni poklon prijateljima
i trajna uspomena koja će vas rado podsjećati na vaš veliki dan.

Vjenčanje

Što je to photo booth?

Photo booth uređaj (foto kabina) otvorenog tipa opremljen je profesionalnim fotoaparatom, studijskom bljeskalicom, visokokvalitetnim foto pisačem, računalom i zaslonom osjetljivim na dodir.

Svadba

Photo Booth spaja ljude

Mjesto žamora i smijeha, ludih poza i novih poznanstava, mjesto gdje se povezuju generacije jer naš Photo Zone uređaj je toliko zabavan i jednostavan za korištenje.

Dok vaš službeni fotograf pazi da niti jedan trenutak mladenaca ne prođe nezabilježeno, foto kabina će biti zabava vašim prijateljima i učiniti vaše vjenčanje trajnom uspomenom.

Photo Zone pruža više

Naš Photo Zone uređaj služi vašim gostima za fotografiranje, trenutni ispis fotografija, objavljivanje fotografija na društvene mreže (Facebook, Instagram), slanje fotografija na WhatsApp, Viber, email te pregled i preuzimanje fotografija iz online galerije. Uređaj je spojen na Internet, a korisnik upravlja putem interaktivne aplikacije pomoću zaslona osjetljivog na dodir.

photo booth

Sve fotografije imaju jedinstven i personalizirani dizajn koji se u potpunosti prilagođava vašim željama. Fotografije mogu sadržavati razne vizualne elemente kao što su dekorativni elementi, korporativni logotipi, datum vašeg događaja.

 

I naravno da sve fotografije ostaju i Vama u digitalnom obliku.

Najljepše poze ispred Photo Zone uređaja

Često od uzbuđenja samo skočimo ispred photo booth uređaja i potpuno se zamrznemo. To sigurno nije ono što želite, pa je dobro da razmišljate o svojim omiljenim pozama prije nego što krenete u akciju.

Photo Zone

Bilo da dijelite romantični trenutak sa svojim partnerom ili se zabavljate sa svojim najboljim prijateljem, morate staviti onu “bolju ruku” i okrenuti onu “ljepšu stranu” ako želite sjajne slike. U godinama koje dolaze, ove simatične fotografije bit će divno sjećanje stoga se pobrinite da izgledate lijepo.

Ovaj mini vodič pomoći će vam da stvorite smiješne, zanosne i veličanstvene slike.

 

Savršene poze za parove:

 

Udaj se za mene

Za doista romantičnu pozu na fotografiji, jednostavno neka vas partner ponovno “zaprosi” ispred objektiva ovaj put. Ovo je stvarno lijepa ideja, jer prijedlozi imaju postaju uspomene koje čuvamo, ali rijetko imamo stvarne fotografije ovog događaja.

prosidba

Spojeni u jedno srce

Ovo je klasična poza, pa ste je vjerojatno vidjeli više puta u filmovima ili na televiziji. Par oblikuje slatko srce, koristeći samo svoje ruke; jedna osoba za svaku stranu. Još jednom, to je romantično i slatko, što je idealno za događaje kao što su vjenčanja i proslave.

Veliki poljubac

Ova poza je sigurno najpopularnija poza s parovima. Držati poljubac dok se bljeskalica ne ugasi nekoliko sekundi kasnije može izgledati kao vječnost, ali je vrijedno toga!

Savršene poze za prijateljice

 

Poljubi mladu

Okupi svoje najbolje prijatelje i krenite prema photo booth-u. Vrijeme je za izradu svadbenog sendviča. Ova poza najbolje funkcionira u trojkama, ali slobodno stisnite što više prijatelja u zagrljaju. Trebate jednu s obje strane, pobrinite se da photo booth “uhvati” vaše prijatelje iz profila, ali vi ostajete u sredini.

poljubi mladu

Vrijeme je za Vouge

Zajedno sa svojim prijateljicama napravite najbolju imitaciju Vouge modela ikad ispred Photo Zone objektiva.

Pošaljite poljubac

Slanje poljubaca je uvijek lijep izbor. Osim toga, uvijek možete uzeti takvu sliku i koristiti je za slanje poljubaca nekome posebnom!

Oops, I Did It Again

Osjećajte se kao pop diva, to je uvijek zabavno - ups!

Simpatična zbunjenost

Ako vam ponestane ideja, jednostavno stojte tamo i budite zbunjeni. Počeši se po glavi i fotkaj svoj simpatični izraz!

Photo Zone je otvoreni photo booth bez granica tako da možete doći do nekih ubojitih poza, od imitacije poznatih plesnih poteza i pokreta do popularnih filmskih scena, ovdje postoji ozbiljan potencijal za impresioniranje publike - iskoristite ga i kreirajte svoje uspomene sa stilom.

Voliš se fotkati solo? Nema problema. Ponekad sve što trebate učiniti je uzeti vaše piće i zauzeti vašu pozu za savršenu fotku ispred našeg photo zone uređaja.

Iskoristite rekvizite

Kad netko kaže photo booth svi odmah pomislimo na rekvizite zar ne?
Opcije su beskrajne kada se radi o rekvizitima.

rekviziti

Photo Zone nudi mnoge zabavne rekvizite koji prate trendove.
Osim toga, ako imate na umu neku temu, uvijek možete stvoriti vlastitu!

Pozadina vaše fotografije definitivno je važna kako bi stvari bile otmjene i sa stilom. Nemojte birati ništa previše nemirno s mnoštvom boja ili grafika koje će vam samo narušiti željeni stil. Ostanite elegantni, uz dodatak sjajne zlatne ili srebrne pozadine, koja je uvijek dobar izbor.

Ne zaboravite na crno bijele fotke

Za doista cool fotografije, odaberite ispis u klasičnoj crno-bijeloj tehnici. Jednostavnost je ključna kada se radi o portretima.

Nemojte pozirati, nego ispričajte priču!

Većina photo booth uređaja će ispisati fotke s više slika pa razmislite o brzoj priči koju možete odigrati u nekoliko snimaka prije nego što uđete.

Dok spontana akcija može biti jako zabavna, često su najbolje fotografije foto book-a one u koje je vaše oko privučeno kroz neku akciju i vodi vas kroz sliku dok pratite "priču".

Zamislite sebe kao redatelja vrlo jednostavnog filma. Umjesto toga, recite svakoj osobi točno koju gestu da napravi, koji izraz lica trebaju imati, s točnim vremenom, pokušajte im dati “priču” ili “koncept” s kojima se mogu nositi. Zatim, sve što trebate učiniti je uhvatiti u pravo vrijeme!

Nekoliko jednostavnih primjera: „Vi ste troje djece stvarno ljuti na svoje roditelje, toliko su bijesni u činjenici da će se stvari izmaknuti kontroli. A vi roditelji ste bespomoćni, uplašeni, ukočeni!

Kako vas kravata može pretvoriti u Ninja ratnike?

Na primjer, u skupini ljudi koji imaju nešto zajedničko:

  • Možda sličnu shemu boja?
  • Sličan ili isti odjevni predmet?
  • Svi dečki, nose kravate, a sve dame su sa elegantnim cipelama.

Iskoristite to!

Pokušajte ih koristiti na nestandardne načine za sjajne slike. Koristite ih kako biste ispričali vašu zabavnu priču!

 

Copyrights by photozone.ba

 

Pročitajte također i članak: Napravite sami pozivnice za svadbu

 

Saznajte što još ima na našem Blogu!