Foto kabina je hit na ovogodišnjem Vučko Trailu

Foto kabina na Vucko Trail 2019

Planinarsko društvo Željezničar i ove je godine na Bjelašnici organiziralo četvrti po redu Vučko Trail 2019.

Na najatraktivnijem trail runningu u Bosni Hercegovini, ove je godine sudjelovalo rekordnih 636 natjecatelja iz 21 zemlje, što je čak 200-ak više u odnosu na prošlu godinu. Trkači su trčali na stazama od 13, 37 i 63 kilometra. Najviše natjecatelja natjecalo se u kategoriji od 13 km, a trkači su prošli najljepše dijelove Bjelašnice i Visočice.  Pobjedu u kategoriji od 13 km odnijeli su Snježana Đurić i Stefan Anić, dok su na utrci na 37 km prvi kroz cilj prošli Marko Kožul i Anela Muhtarević. Vučko trail podržala je i Međunarodna trail running asocijacija (ITRA), pa se tako bodovi koje su natjecatelji osvojili priznaju i na ostalim svjetskim trail utrkama. Nakon natjecanja organiziran je i ručak i druženje za natjecatelje.

Kako natjecatelji ne bi ostali gladni, pobrinula se Argeta, a jedna od stvari koja je plijenila najveću pozornost na utrci svakako bila je Photo Zone foto kabina. Foto kabina odličan je način za kreiranje uspomena i idealan dodatak svakom događanju, što je Argeta među prvima prepoznala i pružila natjecateljima Vučko traila novu razinu zabave.

foto kabina argeta
foto kabina argeta
foto kabina argeta 3

Foto kabina spoj je moderne tehnologije i klasične fotografije i najnoviji hit na događanjima i u promociji brendova. Opremljena je profesionalnim fotoaparatom, bljeskalicom, visokokvalitetnim foto pisačem, računalom i zaslonom osjetljivim na dodir. Svojim inovativnim i atraktivnim dizajnom svakom gostu zapne za oko, a za jednostavno korištenje tu je i asistent koji pruža svu potrebnu podršku u korištenju kabine i ispisu fotografija.

Mogućnosti koje Photo Zone foto kabina pruža su široke – osim što je izvor odlične zabave jer gostima i posjetiteljima služi za fotografiranje, fotografije se odmah ispisuju, a mogu se objaviti i na društvenim mrežama te poslati na WhatsApp, Viber ili e-mail. Osim toga, fotografije se mogu preuzeti i iz online galerije, jer je foto kabina spojena na Internet a njome se upravlja pomoću interaktivne aplikacije pomoću zaslona osjetljivog na dodir.

foto kabina touch screen
foto kabina argeta

Foto kabina je izvrstan način za podizanje atmosfere i svakom događaju daje notu jedinstvenosti, zabave i kreativnosti.

Photo Zone foto kabina jednostavna je i zabavna za korištenje za ljude svih dobnih skupina, od najmlađih do najstarijih. Neizostavan dio foto kabine svakako su zabavni rekviziti za fotografiranje, a sve fotografije imaju i jedinstven i personalizirani dizajn sa raznim dekoracijama, logotipovima kompanija, datumima događaja, prilagođenim tekstom i slično.

Foto kabina spaja ljude!

Foto kabina pretvara svako mjesto u mjesto zabave, smijeha i dobrog raspoloženja. Photo Zone foto kabina pružila je natjecateljima Vučko Traila nezaboravnu zabavu i ostavila mnoštvo lijepih uspomena.

foto kabina template 1
foto kabina template 3