Fotkaona Photo Zone u Mostaru u Mepas Mallu

U sklopu Eronetove digitalne transformacije i rebrandinga, svaki vikend u prosincu, na prvome katu Mepas Mall-a otvoren je dnevni boravak gdje je pozicionirana fotkaona Photo Zone gdje posjetitelji mogu svratiti na besplatno slikanje. Posjetitelji su se mogli informirati o novim uslugama i ponudama HT Eronet-a.

Photo Zone i HT Eronet

HT Eronet je nedavno predstavio novi vizualni identitet kao i novi pravac prema kojem se kreću u sklopu digitalne transformacije koja se događa kako u svijetu, tako i kod nas. Njihov novi slogan “Veza koja traje” predstavlja vezu između davatelja telekomunikacijskih usluga (HT Eronet-a) i modernog korisnika kojemu se žele pružiti usluge na jednom novom nivou i upravo je Photo Zone sudjelovao u pružanju novog iskustva korisnicima.

Fotkaona - HT Eronet 2

Obiteljski vikend

Svaki vikend u prosincu, u Mepas Mall-u u Mostaru, tvrtka HT Eronet imala je svoj dnevni boravak gdje su se posjetitelji mogli informirati o njihovim novim uslugama te se slikati s foto kabinom Photo Zone, koje su se, naravno, mogle podijeliti i na društvene mreže. Kako već dugo vlada predblagdansko raspoloženje, posjetitelji su također dobili i prigodne poklončiće da njihovo iskustvo s HT Eronet-om bude potpuno.

Ovaj događaj savršeno se poklopio sa sada već tradicionalnim Family weekendom u Mepas Mall-u. Photo zone je odlično poslužio za obiteljske fotografije koje su bile odmah isprintane i spremne za obiteljske albume, ako ne i okvire. Tu se također našlo i mnoštvo zabavnih radionica, natjecanja i igara.

Fotkaona - HT Eronet 3

Fotkaona koja pruža više!

Photo Zone je do sada najinovativnija foto kabina (fotkaona, photo booth) koje se mogu unajmiti u Bosni i Hercegovini te u regiji. Foto kabina je namijenjena za sve prigode... od vjenčanja, djevojačkih večeri i rođendanskih proslava pa sve do poslovnih evenata.

Photo Zone zaista pomaže promociji na korporativnim eventima, ponajviše jer se fotografije odmah mogu dijeliti dalje na društvenim mrežama te se odmah izrađuju. Osim što će se Vaši poslovni partneri i klijenti odlično zabaviti, stvoriti će i trajne uspomene te tako otići s dobrim utiscima sa eventa pa tako i sa dobrim utiscima o samoj kompaniji.

Umjesto da fotografije pohrane na USB stick ili cloud koje više nikada neće ni otvoriti, fotkaona Photo Zone će ih instantno isprintati u visokoj rezoluciji. Ne morate brinuti jer je tu uvijek asistent koji će Vam rado pomoći ako bilo što zapne po pitanju korištenja aplikacije ili printanja fotografija. Gosti mogu pozirati uz različite rekvizite i pozadine, a da ne spominjemo da mogu izraditi neograničen broj fotografija.

Fotografije po Vašoj želji mogu sadržavati datum eventa, ime kompanije, zahvale ili neke druge dekorativne elemente.

Vama ostaju sve fotografije gostiju i u digitalnom obliku ili kao foto album tako da će sve one vesele emocije biti zabilježene.

Spomenuli smo da je Photo Zone najinovativnija foto kabina, a razlog tomu je opremljenost profesionalnim fotoaparatom, studijskom bljeskalicom, visokokvalitetnim foto pisačem, računalom i zaslonom osjetljivim na dodir.

Fotkaona Photo Zone je posljednji detalj koji nedostaje Vašem eventu da bude “next level”.

Fotkaona - HT Eronet 7
Fotkaona - HT Eronet 4
Fotkaona - HT Eronet 6